Tjänster

Rekrytering

Connect

Rätt kompetens och mentalitet på rätt plats!

 

En bra rekrytering handlar om att matcha två parters önskemål och behov. En lyckad rekrytering måste alltid bestå av två lika nöjda parter. Därför är det inte antalet rätt ”på pappret” som avgör om båda parter ska trivas med varandra och må bra, utan det är personerna bakom kompetenserna som kommer vara skillnaden. Vi lägger stor vikt vid att hitta någon som både har passande värderingar och rätt personliga egenskaper för kontexten. Det väger lika tungt som att bocka av kravlistan med arbetskompetenser.

Vårt recept är engagemang, erfarenhet och analytisk förmåga. Med tusentals
rekryteringar i ryggsäcken, ett stort nätverk och kvalitetssäkrade processer vet vi hur man hittar talanger med den attityd och det driv som passar för jobbet. I och med att vi vågar ställa de obekväma frågorna som ger förutsättningar för en bra matchning
ser vi dessutom till att båda parter får en sann bild av varandra. Vi rekryterar inom områdena: Produktion/Logistik, Underhåll, Ekonomi, Inköp,
Marknad, Kundsupport, IT, Management. 

Låt oss på Sportive People hitta din nya
medarbetare eller ditt nya jobb. Vi vet hur man matchar behoven. Det krävs erfarenhet för att vara duktig på rekrytering. Erfarenhet får man endast genom nedlagd tid. Det har vi!

 

Arbetsplats och kultur

 

Vi på Sportive People gillar att göra saker tillsammans som får oss att må bra, för vi är helt övertygade, mår du bra och trivs med din arbetsgivare så gör du ett bra jobb ute hos våra kunder. 

 

Vår framgång bygger på att du som anställd mår bra och är frisk. Därför har vi valt att ta friskvård ett steg längre. Vi anordnar flertalet gemensamma aktiviteter per år där vi gör saker tillsammans. Hos oss kommer du få möjlighet att utveckla din hälsa och välmående samtidigt som du är en ovärderlig resurs för våra kunder.

Varför jobba med oss?

sportive_11_Konsulter_Grupp.jpg

Vi hoppas helt enkelt att folk ska trivas att arbeta tillsammans med oss. Vi vet också att om du mår bra så går det bättre för oss som företag. Därför har vi valt att fokusera på ett antal olika aktivitetsförmåner som t ex: 

 • Fördel 1

  Kollektivavtal

 • Fördel 2

  Vi bryr oss om dig som anställd

 • Fördel 3

  Vi har roligt tillsammans!

 • Fördel 4

  Attraktiva och långa uppdrag

Gamla Tullgatan 3
63220 Eskilstuna Vägbeskrivning info@sportivepeople.se 016-3160220 Se sida

Kungsör

Kungsör Vägbeskrivning Se sida

Nyköping

611 30
611 30 Nyköping Vägbeskrivning Se sida

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Strängnäs

Strängnäs station
645 32 Strängnäs Vägbeskrivning Se sida

Södertälje

Södertälje Syd Station
151 38 Södertälje Vägbeskrivning Se sida

Västerås

Västerås Central
722 12 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Åkers Styckebruk

Bruksallén 4
647 51 Åkers Styckebruk Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor