facebook tracking
Petra Levander

Petra Levander

Researcher

BESKRIV DIN ROLL.

I min roll som researcher gör jag allt från att lägga upp nya annonser, läser Cv:n, håller intervjuer och ringer referenser. Det är en roll som präglas av människomöten vilket är väldigt roligt och givande.

VILKEN AV DINA ARBETSUPPGIFTER GILLAR DU BÄST?

Jag gillar intervjudelen bäst. Man får träffa så många spännande personer med olika bakgrunder och arbetslivserfarenheter, ingen intervju är den andra lik. Så roligt att höra om allas bakgrunder och erfarenheter.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Det bästa med mitt jobb på Sportive People är att ingen dag är den andra lik. Det är alltid nya spännande möten och nya utmaningar och hugga tänderna i. Sen har jag alltid väldigt roligt på jobbet. Vi är ett fantastiskt gäng som arbetar tillsammans mot uppsatta mål, både vi på kontoret och konsulterna ute hos kunderna.

SPORTIVE PEOPLE HAR ETT TYDLIGT HÄLSOFOKUS. HUR PÅVERKAR DET DIG?

Det påverkar mig väldigt positivt, jag är en person som älskar att träna och vara aktiv. Sportives satsning ger mig endast en skjuts i rätt riktning och gör så att min motivation hålls uppe. Det ger mig även ett socialt utbyte, jag får ofta träffa konsulterna på våra gemensamma pass och aktiviteter.

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ SPORTIVE PEOPLE?

Är du en person som vill ut i arbete ska du först och främst knåpa ihop ett bra CV och personligt brev och inte tveka att söka eller att höra av dig till oss. Vill du sedan även ha en arbetsplats som hjälper dig att må bättre och få en bättre hälsa är Sportive People verkligen platsen för dig!

petra.levander@sportivepeople.se

016-3160223

Jag rekryterar

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor