Sportive People logotype

David Björk

Konsultchef

Berätta lite kort vem du är och vad du har gjort tidigare:

Stockholmare som hamnat i Eskilstuna. Kommer från lager och logistik inom detaljhandeln, där jag haft roller som projektledare, koordinator inom logistik och arbetsledare.

Har även stort intresse för träning och hälsa.

Varför valde du att söka tjänsten som konsultchef på Sportive People?

Jag tycker om att arbeta med människor och har ett stort intresse för träning och hälsa, så det kändes som detta var något som skulle passa mig och att jag skulle kunna tillföra Sportive People en massa saker och ideér.

Sportive People har ett tydligt hälsofokus, hur påverkar det dig?

Det inspirerar mig väldigt mycket. Jag hoppas att mitt eget intresse och kunskap runt träning och hälsa ska inspirerar våra konsulter!

Vad kommer du först och främst bidra med på Sportive People.

En hel del hoppas jag på. Med mitt driv och långa erfarenhet från lager och logistik kommer vara stor nytta för Sportive People. Men jag hoppas även att jag kan bidra med en hel del inom träning och hälsa och hoppas bli en bra förebild då jag gjort en lång resa själv från överviktig till flera marathon och Ironman på CV:et.

Det har framkommit att du är en hejare på att baka. Vad kommer kollegorna få för go-fika på fredagar?

Mitt favorit bak är banan och nötkaka, så det blir nog det första jag bjuder på. Men även olika varianter på RAWbollar står högt på baklistan. 

Om du får sia, hur ser Sportive People ut om tre år och vad gör du inom bolaget?

Jag hoppas och tror att vi på Sportive People har tagit flera kliv och är Eskilstuna och Mälardalens mest attraktiva bemanning och rekryteringsföretag. Där fokus är att man som konsult hos oss känner sig som en i laget och där vi som arbetsgivare lägger stort fokus på att kunna bidra med möjligheter till en bra och aktiv hälsa.