facebook tracking
Linda Thomsen

Linda Thomsen

Konsultchef

Beskriv din roll: 

Som konsultchef i vår bemanningsverksamhet ansvarar jag för hela bemanningsprocessen; alltifrån tillsättning av nya tjänster med intervjuer och referenstagning, besök ute hos kunderna, konsult- och kundvård till löner för våra anställda. 

Jag har alltså hand om allt som rör våra konsulter och våra uppdragsgivare. 

Vad lockade dig mest till detta jobb?

Att få möjligheten att jobba självständigt och ta eget ansvar för min arbetsprocess, det i kombinationen av försäljning, kund- och konsultvård och snabba ryck, det är min melodi!

Vad ser du som den största utmaningen i ditt jobb?

Den främsta och största utmaningen i mitt jobb är att kunna hantera många bollar samtidigt med väldigt korta tidsfrister. Den ena dagen är verkligen inte den andra lik. De snabba puckarna gör att jag alltid måste ligga steget före. 

Att leda på distans är också en utmaning. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag älskar att få komma ut och hälsa på konsulterna ute hos våra kunder. Framförallt för att jag vill kunna få en relation till mina anställda, jag vill inte att våra konsulter bara ska vara ett namn på ett papper utan jag vill lära känna dom för det är också så vi vinner förtroende som arbetsgivare.

Sen finns det ju inget som slår känslan när man gör en fullträff och kunden är supernöjd över sin nya konsult! 

Sportive People har ett tydligt hälsofokus, hur påverkar det dig?

För min egen del är det precis det jag behöver efter att ha fått barn. Jag ser bara positiva effekter med att vi satsar både för oss på HQ men framförallt för våra konsulter. Kul också att vi får möjlighet att göra saker och ting tillsammans. 


 

linda.thomsen@sportivepeople.se

+46760016001

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor