Sportive People logotype

Sofia Litzén

Ekonomi/Löneansvarig

BESKRIV DIN ROLL.

Som ekonomi-/löneansvarig på Sportive People sköter jag all lönehantering, bokföring samt andra administrativa uppgifter så som drift av vårt tidredovisningssystem. I min roll ingår även ekonomisk styrning och delaktighet i förbättringsarbete.

VILKEN AV DINA ARBETSUPPGIFTER GILLAR DU BÄST?

Jag gillar hela processen ifrån lönehantering och fakturering fram till avstämning av resultatet varje månad. Att hitta nya lösningar för effektivisering och att få siffrorna att stämma är också en del av det bästa med mitt arbete.

VAD ÄR DET BÄSTA MED DITT JOBB?

Det bästa med jobbet som ekonomiansvarig på Sportive är först och främst att det är ett varierande arbete där en dag sällan är den andra lik. Sedan är det även att få vara en del av Sportives satsning för bättre hälsa och välmående hos konsulterna vilket i längden ger nöjdare anställda och kunder.

SPORTIVE PEOPLE HAR ETT TYDLIGT HÄLSOFOKUS. HUR PÅVERKAR DET DIG?

Efter många år av bristande ork och tid för motion, samt att ha fått barn, så har jag sedan jag började på Sportive People återfått intresset för löpning, men också för en nyttigare kost och ett välmående i helhet. Sportive People har gjort det möjligt igenom uppmuntra träningen, men även igenom konkreta saker som gemensamma löparpass och tillgång till kalorianpassade matlådor.

VAD SKULLE DU VILJA GE FÖR RÅD TILL NÅGON SOM SKULLE VILJA JOBBA PÅ SPORTIVE PEOPLE?

Vill du må bättre, få en bättre hälsa och ha en arbetsgivare som hjälper dig att möjliggöra detta? Då är Sportive People rätt plats för dig.