facebook tracking

Beskriv din roll och din bakgrund:

Jag kommer från Afghanistan och har nu varit i Sverige i två och ett halvt år. Jag är utbildad till civilingenjör och har tidigare arbetat som kvalitetsingenjör på US Army Corps of Engineering. 

I Sverige har jag jobbat först som frivillig i på Röda Korset och sedan ett år tillbaka är jag anställd på Sportive People och har varit ute på ett antal uppdrag, idag arbetar jag som maskinoperatör. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att ha ett jobb är extra viktigt för hälsan, det hjälper att må bra såväl fysiskt som mentalt, man känner sig trygg att kunna försörja sig själv. På mitt jobb har vi en väldigt bra arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater. Jag lär mig också mycket om plastmaterial och plastic engineering. 

Hur upplever du Sportive People som arbetsgivare?

Man hör redan på namnet Sportive People att man har fokus på hälsorelaterade aktiviter för sina anställda, vi får uppmaningar och uppmuntran att vara aktiva hela tiden. Genom min vardagliga träning mår jag väldigt bra och har inte varit sjuk en enda dag sedan jag började jobba på Sportive People. Jag kanske känner mig lite trött när jag går hemifrån men känner mig alltid pigg när jag kommer hem från jobbet. Människorna på Sportive People är väldigt trevliga och det är lätt att få kontakt med dem.

Vad skulle du vilja ge råd till någon som skulle vilja jobba på Sportive People?

Tveka inte, ta genast kontakt med företaget och sänd dem ditt CV!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor