facebook tracking

Beskriv din roll och din bakgrund:

Jag har dom senaste 10 åren varit delägare i ett företag. Jag var butikschef och byggde upp butiken från start. Jag valde att sluta där och ta mig an en annan utmaning, då hoppade jag på ett annat arbete i samma bransch i Västerås som tf verksamhetschef med 15 anställda. Bland annat pga pendlingen så valde jag att säga upp mig och ville bara göra något helt annat, då valde jag att ställa mig på produktionsgolvet. Idag arbetar jag som montör ute hos en av Sportives kunder. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag har i min tidigare anställning, med glädje, levt dag som natt veckans alla dagar med mitt arbete. På mitt nuvarande uppdrag har jag ordnade arbetstider, vilket innebär att jag har ex rast på bestämd tid. Lyxigt! Jag uppskattar även att arbeta praktiskt. Att jag på köpet också träffat härligt goa nya människor är ett stort plus! 

Hur upplever du Sportive People som arbetsgivare?

Sportive People har tagit väl hand om mig från första stund. Snabb återkoppling när jag har haft någon fundering. Att man också gör en stor satsning på friskvård för oss konsulter gör Sportive People till en ännu mer attraktiv arbetsgivare! 

Vad skulle du vilja ge för råd till någon som skulle vilja jobba på Sportive People?

Ta kontakt med Linda, be om ett förutsättningslöst möte- dom har säkert ett kul uppdrag för dig som konsult! 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor